Drømmer du om

en tagterrasse?

Udsigt over Limfjorden

Eksklusive boliger med tagterrasser

Stigsborg Brygge byder på 86 skønne lejeboliger ved Stigsborg Havnefront – en attraktiv ny bydel, der er ved at skyde op på solsiden af Limfjorden.

Boligerne er lyse og indbydende med flotte trægulve, hvide vægge og eksklusivt køkken og bad, hvor der er kræset for alle detaljer. Derudover har alle lejligheder et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, så du kan nyde dine opholdsrum i masser af dagslys.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen. Her kan du nyde udsigten over Limfjorden og Aalborgs skyline – jo højere oppe, jo bedre udsigt. Får du fingrene i en af de attraktive penthouselejligheder øverst oppe, kan du træde direkte ud på din egen private tagterrasse, hvor den storslåede udsigt næsten slår benene væk under dig.

 

Derudover er der mulighed for at indrette en hyggelig krog på altangangen, der leder ind til lejlighederne, så du altid kan finde et sted i solen.

De eksklusive lejeboliger fås fra to-fire værelser og passer perfekt til kvalitetsbevidste singler, par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om en skøn bolig tæt på både vand, natur og by.

*Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejlighederne. 

Nabolaget

Billeder fra prøvebolig herunder:

Her ses udsigten fra 5. sal

Ikon_v2

Individuel fremvisning
Ring i dag på 61 47 92 10
Eller udfyld kontaktformular herunder.